Tropical Leaves

Náš tým

117908496_3438256732901577_6543407138952

Dominika 

baristka/ provozní bistra a spoluzakladatelka

"Miluju kávu a vše kolem její přípravy, proto mě můžete potkat i za barem, kde si s vámi ráda popovídám. Krom toho s vámi komunikuji na sociálních sítích, ráda fotím a mám na starost vše od designu až po organizační záležitosti. Snažíme se pro Vás vytvářet příjemné prostředí, kam se budete rádi vracet."

PB-214-11.JPG

Vasil

manager provozovny a spoluzakladatel

"Vše začalo mou vášní k pečení a cukrařině, protože vyžaduje přesnost, jak gramážovou, tak postupovou. Ze začátku jsem proto trávil více času v kuchyni, momentálně se ale nejvíce věnuji administrativní stránce a vytvářím pro vás nebo hledám nové atraktivní produkty a spolupráce."

94b5d61a-ce35-4705-8e1f-423652b62405.JPG

Anežka

hlavní cukrářka

"Cukrařina je krásné řemeslo, které v sobě skrývá spoustu z toho, co mám ráda. Ať už je to ovoce, čokoláda, květy, tvůrčí činnosti a nebo radost z radosti druhých. Věřím, že rostlinné dezerty pro Vás připravuji se stejnou chutí, s jakou je Vy budete jíst."

185973653_115348553942483_12476536236315

Pavla

barmanka/ baristka

"Jak popsat sama sebe? Občas až moc velký pohodář a kliďas. Milovník dobrého jídla, pití a sportu. Ráda vymýšlím nové drinky a zajímavé kombinace na nápojový lístek. Snažím se s naším týmem tvořit přátelské místo, kde se budete cítit příjemně u dobrého jídla a pití."

NÁŠ TÝM

6aaccda4-dc73-45ff-a453-6aab93de83a9_edi

Ondra

kuchař

Jsem milovník zrzavých koček, kryptoměn a kvalitního metalu. Ve veganské kuchyni se pohybuji šestým rokem a nejraději připravuji tu naši, českou. Mou specialitou je guláš a příprava seitanu.

Rád "veganizuji" klasické a tradiční recepty, tak aby si je oblíbil každý bez rozdílu zda je v rostlinné variantě vyhledává či nikoliv. 

402A9012_edited.jpg

Karel

kuchař

Baví mě nové recepty a tak trochu laboratorní práce. Zkouším, experimentuji a vytvářím nové věci, z nichž se snažím vydobýt jejich nejlepší možnou verzi i chuť. Momentálně rozjíždím projekt s veganskými sýry PlantoBesto a potkat mě můžete i s mým pop-up bistrem Bis.tro.

Chceš se stát členem našeho týmu?

 

arrow&v
20-06PaloVerde-04_edited.jpg

WHO WE ARE

Palo Verde is a purely vegan bistro, which is part of a hotel that is currently in the process of transformation into a purely vegan and ecological way of accommodation in Prague. Our main goal is to offer quality vegan dishes that will be enjoyed by all people, regardless of whether they are looking for a plant-based diet or not. We hope you will be satisfied too.

For the entire Palo Verde team,

Dominika and Vasil

PB-214-04.JPG

PODPORUJEME

Již dva roky spolupracujeme se Statkem Radosti z. s., který poskytuje azyl hospodářským zvířatům pocházejících z nevyhovujících podmínek. "Se statkem a jeho provozovatelkou Klárou máme velmi úzký vztah, proto jsme se rozhodli pomoct se založením spolku a stát se jeho členy. Kousek statku máme vždy u sebe a to je náš pes Tofu, jeden z pětice zachráněných štěňat," Dominika, provozní bistra.

Statek můžete podpořit zakoupením benefičních produktů, které lze vyzvednout u nás v bistru. Těšíme se i na další benefiční akce pro statek, ty budeme pořádat v létě, sledujte naše aktuality, buď zde nebo instagramu @paloverdebistro.